Offshore & Maritiem

Offshore & Maritiem

De Offshore en Maritieme sector kent grote diversiteit aan aandrijftechnische uitdagingen. Dit is exact waar wij als Aandrijf Technisch Buro naar op zoek zijn. Onze klanten ontwerpen en bouwen diverse soorten kranen, lieren, pijpenleggers en handling equipment voor in dit marktsegment. Zij leveren niet alleen producten of systemen maar realiseren vaak complete turn-key projecten voor het leggen van pijpen, het hijsen van containers, bruggen en windmolens, hijssystemen van platforms en reelsystemen voor FPSO’s. Dit zijn projecten die onder de meest zware en extreme omstandigheden veilig en bedrijfszeker moeten blijven functioneren.

Bij Aandrijf Technisch Buro begrijpen wij keyfactors als bedrijfszekerheid, Overall Equipment Efficiency (OEE), veiligheid en Total Cost of Ownership (TCO). Het gaat niet alleen om de initiële investering maar om het kunnen blijven produceren op het moment dat het is gepland. Wij acteren als een praktisch verlengstuk van engineering afdelingen van onze klanten waarbij wij onze expertise van de industrie en toeleveranciers samen brengen. Met relatief korte levertijden en een zeer flexibele en vooral snelle service worden de producten door ons ondersteund. Wij zijn een partner voor onze klanten waarbij vertrouwen, openheid en betrokkenheid een grote rol spelen.

Aandrijf Technisch Buro heeft de laatste jaren ervaring opgedaan in het selecteren, engineeren en leveren van aandrijvingen voor o.a.; pipetensioners, diverse lieren met tandwielkasten ingebouwd in de trommel of buiten de liertrommel met een tandkrans, schakelbare tandwielkasten voor hijstoepassingen, reels met grote diameters en zwenken van kranen van klein tot groot. Het rekenen met factoren bepaald door certificeringsinstanties voor diverse Offshore & Maritieme markten is voor ons niets nieuws, evenals het verzorgen van type approvals en het leveren van aandrijvingen met volledige keur van alle materialen en afname testen is bij ons mogelijk.

test