Waterbeheersing

Waterbeheersing

Water hebben we in Nederland meer dan genoeg en dat in diverse vormen als grondwater, oppervlakte water, zout- en zoetwater. Om dit water op alle vlakken in goede banen te leiden zijn er in Nederland in de laatste decennia veel specialisten ontstaan op gebied van waterbeheersing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stuwen en dammen, bruggen en aquaducten, waterzuiveringsinstallaties en diverse pompstations.

Voor het grootste deel van deze installaties zijn aandrijvingen onmisbaar om dit water goed te beheersen. Bruggen moeten vaak open en dicht kunnen, in stuwen en dammen moet water geregeld worden om overstromingen te voorkomen en waterzuiveringsinstallaties zijn onmisbaar bij de realisatie van drinkwater wat we allen dagelijks nodig hebben.

Onze klanten verzorgen volledige turn-key projecten voor onze waterwereld waarbij wij ze ondersteunen door mee te denken tijdens de engineering fase over de beste aandrijftechnische oplossing. Wij werken in samenspraak met fabrieken de oplossing verder uit en overleggen de noodzakelijke berekeningen voor onze klanten. Bij een uiteindelijke opdracht wordt deze oplossing in onze moderne werkplaats tot een geheel samengebouwd, getest en gespoten in de door onze klant gewenste kleur.