Producten

Lineaire aandrijvingen

Het pakket lineaire aandrijftechniek van Aandrijf Technisch Buro wordt grotendeels geproduceerd in Italië door Setec S.p.A.. Setec is producent van zowel schroefspindels waarbij een enkele unit een belasting van 150ton bereikt als hoog dynamische lineaire modules welke aangedreven worden met servo- en stappenmotoren. Deze laatste producten worden in de Benelux geleverd door onze dochteronderneming DTS Aandrijftechniek B.V..

Voor lineaire aandrijvingen beperken wij ons tot schroefspindels, oftewel vijzels en lineaire actuators waarbij deze actuators een maximale belasting van maar liefst 10ton behalen. Beide producten worden veelal toegepast in hijs- en liftapplicaties en alle andere toepassingen waarbij enkel een lineaire beweging gewenst wordt voor bijvoorbeeld een hoekverdraaiing, afstelling van een machine of voor bijvoorbeeld kleminrichtingen.

De meerwaarde van Aandrijf Technisch Buro is een combinatie van het ondersteunen van en meedenken met de engineers van onze klanten, het in huis samenstellen van componenten en testen van de complete aandrijftechnische oplossingen welke geheel naar klantenwens met een ruime dosis aan service geleverd worden.