Over ons

Over ons

The Transmission Engineers
Reeds vele jaren is Aandrijf Technisch Buro BV een begrip op het gebied van aandrijftechnieken in Nederland. Wij zijn veel meer dan een leverancier van (planetaire) tandwielkasten en reductoren, lineaire aandrijvingen, koppelingen en remmen. Wij realiseren oplossingen voor de meest uiteenlopende aandrijftechnische vraagstukken. Onze kennis wordt vroegtijdig bij de engineering ingeschakeld. Wij komen tot de beste oplossing door goed te luisteren en deelsystemen van verschillende leveranciers slim te combineren. Dit voeren we ook nog eens uit in onze moderne werkplaats. Na de installatie zijn wij onze klanten nog steeds van dienst met een flexibele service. Deze service is erop gericht dat de toepassing blijft draaien. Dit betekent vaak dat we verder kijken dan onze klant. We kijken dan naar de klant van de klant en zelfs verder omdat wij geloven dat een duurzame bedrijfsvoering de basis is voor een duurzame samenleving. Aandrijf Technisch Buro maakt deel uit van de TransMoTech Group.

Missie
Aandrijf Technisch Buro BV is leverancier van klantspecifieke aandrijftechnische oplossingen als ook van standaard componenten. De maatwerkoplossingen geven exact antwoord op de technische uitdagingen binnen de toepassing van de klant. Wij realiseren dit door te acteren als een verlengstuk van de engineeringafdelingen en brengen kennis, ervaring, producten en service samen. De activiteiten van Aandrijf Technisch Buro bestaan onder andere uit engineering, verkoop en assemblage van de aangeboden oplossingen.

Visie
Samen met de engineeringafdelingen van onze klanten komen wij tot de beste oplossing voor aandrijftechnische vraagstukken. Klanten vragen onze support omdat wij verder kijken dan alleen een goede technische oplossing. Wij realiseren de optimale oplossingen voor de gewenste toepassing waarbij onder andere initiële investering, serviceability en bedrijfszekerheid integraal worden meegenomen. Binnen de offshore zijn wij ‘preferred supplier’. In andere industrieën zoals maritiem, waterbehandeling, bulk handling en recycling hebben wij een stevige voet aan de grond. Aandrijf Technisch Buro staat bekend als een betrouwbare en duurzame partner waarbij respect en integriteit de continuïteit van de organisatie waarborgen.